Ostatní

Místo pro Vaše technické dotazy, připomínky a návrhy na vylepšení
Pravidla fóra
Zákaz přidávání dotazů na nelegální obsah - hesla apod.
Toto není diskuzní fórum ale pouze místo pro přidání příspěvku s technickým problémem a na jeho odpověď.
Ponechány budou pouze takové příspěvky které se týkají více uživatelů, na ostatní bude odpovězeno přes SZ a budou vymazány.
Jakékoliv vulgarity budou okamžitě potrestány banem.

Re: Ostatní

Odeslatod ShareRapid v čtv 15. dub 2010 17:40:18

baster píše:zdravim. mam zaplacené neomezené stahování na jeden rok. mam jeden problem stahuje mi to max. rychlosti 250 kb/s problém musí byt u vás protoze moje rychlost je Obrázek
Dík za odpověd.

Tak abychom si konečně rozuměli a toto je poslední odpověď na rychlost stahování !!!!

je rozdíl mezi 1 bitem a jedním bytem, protože jeden byt je 8 bitů. My rychlost stahování uvádíme v kB, takže pokud má někdo stahovací rychlost 3,92 Mb, tak je to 384 kilobyte, takže stahování 250kB a nikoliv kb za sec je přiměřená rychlost, pokud nevěříte tak si jděte na http://speedtest.net/ a tam se vám po provedení testu zobrazí i Download speed a za jak dlouho stáhnete se svým připojením 800MB soubor.

Budiž toto všechno poučením pro ty co neznají rozdíl mezi bite a byte
ShareRapid

Odeslatod RomsEvil v ned 13. čer 2010 20:41:30

dobry den mam problem s vasim uploaderem nainstaluji dam vsechny vami doporucene knihovny ale vzdy kdyz chci do uploaderu dat nejaky soubor tak mi to hodi hlasku runtime error 372 Failed to load control 'Common Dialog' from COMDLG32.OCX. Your version of COMDLG32-OCX may be outdated zkousel jsem uz nekolik techto comdlg a vysledek vzdy stejny!muzete mi poradit co s tim?diky mam Win7 64bit :?: :idea:
RomsEvil

Odeslatod Kocour57 v pon 14. čer 2010 12:56:41

RomsEvil píše:dobry den mam problem s vasim uploaderem nainstaluji dam vsechny vami doporucene knihovny ale vzdy kdyz chci do uploaderu dat nejaky soubor tak mi to hodi hlasku runtime error 372 Failed to load control 'Common Dialog' from COMDLG32.OCX. Your version of COMDLG32-OCX may be outdated zkousel jsem uz nekolik techto comdlg a vysledek vzdy stejny!muzete mi poradit co s tim?diky mam Win7 64bit :?: :idea:

MYSLÍM ŽE HLÁŠKA JE JASNÁ I BEZ ZNALOSTI ENG - ZASTARALÁ, NEBO PRO SYSTEM NEVHODNÁ VERZE KNIHOVNY.. UPLOADER JSEM TESTOVAL NA W7 (32BIT) JEDE BEZ PROBLÉMŮ A PODLE PŘÍSPĚVKŮ ZDE JEDE V POHO I NA 64 BIT VERZI.
Kocour57
Kocour57

Odeslatod RomsEvil v pon 14. čer 2010 13:31:30

Kocour57 píše:
RomsEvil píše:dobry den mam problem s vasim uploaderem nainstaluji dam vsechny vami doporucene knihovny ale vzdy kdyz chci do uploaderu dat nejaky soubor tak mi to hodi hlasku runtime error 372 Failed to load control 'Common Dialog' from COMDLG32.OCX. Your version of COMDLG32-OCX may be outdated zkousel jsem uz nekolik techto comdlg a vysledek vzdy stejny!muzete mi poradit co s tim?diky mam Win7 64bit :?: :idea:

MYSLÍM ŽE HLÁŠKA JE JASNÁ I BEZ ZNALOSTI ENG - ZASTARALÁ, NEBO PRO SYSTEM NEVHODNÁ VERZE KNIHOVNY.. UPLOADER JSEM TESTOVAL NA W7 (32BIT) JEDE BEZ PROBLÉMŮ A PODLE PŘÍSPĚVKŮ ZDE JEDE V POHO I NA 64 BIT VERZI.

vyřešeno chyba byla na mé straně já daval ten soubor COMDLG do složky system32 ale u 64bit verze win se to dava do: c:\Windows\SysWOW64\comdlg32.ocx :oops:
RomsEvil

Odeslatod chelios007 v sob 10. črc 2010 18:17:22

zdravim, chcel by som sa opytat, ze ked si aktualizujem uploader na verziu 1.0.2 a naslednom spusteni programu mi vyhodi vyhodi hlasku : Obrázek
chelios007

Předchozí

Zpět na Share-Rapid hlášení technických problémů